Información en español Info in het Nederlands Homepage

Elvira Willems - referenties

Vertaalcircuit

Elvira Willems verzorgt al ruim twee jaar vertalingen vanuit het Spaans en Portugees naar het Nederlands voor ons bureau en dat naar volle tevredenheid. Ze is punctueel, levert kwaliteit en de samenwerking is bijzonder prettig.

Voor ons vertaalt zij zo'n twee tot drie keer per week correspondentie op het terrein van de wettelijke zorgverzekeringen: de Zorgverzekeringswet en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. De levertermijn voor deze opdrachten is vaak krap, maar ze komt haar afspraken altijd na.

 

FNV Mondiaal

In de relatie van FNV Mondiaal met partners in Latijns-Amerika doen wij vaak een beroep op Elvira Willems, of het nu gaat om tolken bij internationale bijeenkomsten of het vertalen van jaarverslagen en andere publicaties van FNV Mondiaal. We kunnen al meer dan tien jaar rekenen op haar deskundige en betrouwbare inzet.

Na deze jaren ervaring is zij voor FNV Mondiaal van grote meerwaarde, omdat zij, ingevoerd in sociaal-economisch en maatschappelijk jargon, feilloos gecompliceerde en kwesties weet te vertalen. Naast haar taalkundige competenties vallen ons haar sensitiviteit en uithoudingsvermogen op bij het vertalen van gesprekken in ingewikkelde en gevoelige situaties.

 

Greenmonday

Vanaf de start van onze onderneming werken we nauw samen met Elvira Willems. Zij voerde naar volle tevredenheid vertalingen uit. Het betrof een grote verscheidenheid aan teksten, van korte webteksten tot complexe rapporten, van eenvoudige publiekstaal tot wetenschappelijke stukken. Elvira Willems weet zich goed in te leven in ons publiek en heeft veel kennis van vraagstukken die in ons werkveld spelen.